Procesul de reconditionare

Fiecare device pe care il vindem trece printr-un proces complex de reconditionare pentru ca tu sa te bucuri de un produs ca nou la un pret foarte bun!

Telefonul este verificat de tehnicieni si supus unui proces de testare amanuntit

Imediat ce ajunge in service-ul nostru telefonul este testat prin-un software care ii verifica functionalitatea . De asemenea telefonul se verifica manual pentru componente, functionalitate si aspect exterior. Daca este cazul, se schimba toate componentele defecte astfel incat sa rezulte un produs care functioneaza perfect.

Bateriile sunt considerate parti consumabile.Ne asiguram ca functioneaza in proportie de 85%

Se sterg toate datele existente pe telefon

In timpul procesului de reconditionare tehnicienii nostri se asigura ca toate datele/informatiile existente pe telefon sunt sterse permanent astfel incat tu sa te bucuri de un produs nou.

Telefonul este curatat atat la interior cat si la exterior

Telefonul pe care il vei primi va fi curatat de orice urma de murdarie sau urme de utilizare.

Telefonul este gata pentru vanzare

Acum poti sa te bucuri de un produs reconditionat care arata si functioneaza ca nou dar este mai ieftin cu pana la 50% fata de pretul unuia nou.

Inscrie-te
In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te informam ca acest site utilizeaza fisiere de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a siteului, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. Click aici pentru mai multe detalii